Vad som händer vecka 21/2019

Hej igen måndag! Det känns som om det är fredag och måndag jämt. Dagarna däremellan hinner jag knappt med. Well, mina studier går ner på mycket lugn takt den här veckan, så jag har lite svårt att veta hur jag ska fylla mina dagar. Men, vi gör ett försök!

Måndag
Idag har jag en lugn förmiddag, och så två timmars jobb innan lunch. Ska hem, äta och gå lunchrundan med B innan jag tar tag i den lilla studieuppgift jag har denna vecka. Efter det har jag tänkt ägna lite tid åt att läsa inför några sommarkurser som jag ska läsa i sommar. Tänker göra så lite jobb som möjligt under själva kursen, så att säga. På kvällen ska jag laga tre maträtter så det finns mat och matlådor tills torsdag.

Tisdag
Jobbar två timmar på förmiddagen. Ska hem och göra lunchyoga. Sen blir det väl lunch och promenad igen då, innan jag hittar på något under eftermiddagen. Om det är väder tror jag att jag ska gå ut och ta tag i mina pallkragar och utekrukor här ute. Flera av dem är inte så fräscha. Om inte det går ska jag väl fortsätta förbereda mig för sommarkurser. Ska träna innan middagen.

Onsdag
Också känd som långa arbetsdagen. Ska komma ihåg att ställa ut pant till den lokala idrottsklubben som samlar in det på onsdag kväll. I övrigt får vi väl se. Trädgårdsfix eller tapetsering kanske?

Torsdag
Ska verkligen städa på morgonen. Min del av städningen den här veckan är att städa badrummet, tvätta och vika all tvätt (bör vara torrt på torsdag) samt att byta lakan i sängen. Så skönt att göra det före jobbet. Efter jobbet kommer F hem igen. Jag ska eventuellt på en grej på kvällen.

Fredag
Morgonträning och jobb står på agendan. Antagligen att gå igenom våra grejer och så laga god middag också. Kanske betala räkningar?

Lördag
Vi ska vara med på en loppis och försöka bli av med lite grejer. Är ganska nervös för det här, men jag har ju min klippa i livet med mig så det blir säkert bra.

Söndag
Vet inte vad vi har för planer? Skönt. Det brukar hinna hända något i alla fall. Snart är det juni och vi har (roliga) planer varenda helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.