Snyggare pallkragar

Sommarväder ute. Så underbart. Igår kunde jag gå ut utan jacka igen. En tunn topp och ett par leggings. Väldigt härligt.

Mindre härligt är att Baloo har varit lite sjuk i ett dygn. Behöver inte gå in på detaljer mer än att det är magen och att han går på svältkur. Tror att magen har stannat av nu i alla fall, så jag ska försöka ge honom lite mat ikväll. Jobbigast är väl att det nu har gått ett dygn sen han sist fick sina värktabletter så han får väl ha lite ont tills jag vågar ge honom mat igen.

Igår passade jag på att vara ute en stund på eftermiddagen. Snyggade till två av mina pallkragar. Grävde bort översta lagret där det börjat växa mossa och fyllde på med ny jord och gödsel. Ska väl så något där också snart. Måste bara bestämma vad jag ska ha var, hehe.

Planerna för dagen är att jobba till fem och sedan kasta i mig lite middag. Ikväll har jag lovat att hjälpa lillasyster att tapetsera. Det ser jag väldigt mycket fram emot för av någon konstig anledning så gillar jag att tapetsera. Efter det är det dags för en hel natts sömn. Har sovit lätt och inte alls i flera nätter nu så jag hoppas på att få sova ordentligt. Haha.

Hoppas att du får en trevlig onsdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.