Tre bra saker jag läst den här veckan

Jag konsumerar väldigt mycket bloggar. Trots att formatet hade sin storhetstid för ungefär tio år sedan tycker jag fortfarande att det slår allt annat i sociala medier-världen. Att jag följer och läser så mycket leder till att jag ibland läser sånt som är lite extra bra. Här är tre saker jag har fastnat för den här veckan.

Clara skrev en så fin text om hur jobbigt det är att vara utan hund. De fick tyvärr avliva sin hund Melker för ett litet tag sedan och inlägget Det känns svårt beskriver i vilka situationer han saknas mest.

Louise, som har bloggen Hej hej vardag, skrev ett inlägg om hur lite vi vet. Hon menar att det är viktigt att stanna upp sina tankar och fundera på om vi faktiskt vet att det är på ett visst sätt eller om vi bara tror det baserat på en isolerad händelse. Om man stannar upp blir man kanske mindre dömande. Gå in och läs mer i inlägget Kom ihåg hur lite du vet!

På instagram läste jag en riktigt fin krönika igår kväll. Texten är miniliten, men om man läser i appen (inte på webben som jag går nu) går det att förstora och läsa. Hanna skriver om när hennes bästa vän, gravid med sitt första barn, drabbades av bröstcancer. Välskrivet och nära. Krönikan heter En riktig knockout och publiceras i tidningen Plaza Kvinna.

Det var tre bra texter. Har du läst något bra på senaste tiden?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.