Fem hotell jag har bott på

Det börjar dra ihop sig till semestertider. Har du några planer? Vi har lite lösa planer. Det blir nog Norrbotten några dagar för oss på årets semester. Annars ska vi nog hälsa på släkt, vara hemma och vara i stugan lite i lagom doser. Jag älskar i alla fall att bo på hotell, så idag tänkte jag tipsa om några hotell som vi har bott på de senaste åren.

Clarion Hotel Stockholm

Förra sommaren var vi i Stockholm på semestern och bodde då på Clarion Hotel Stockholm. Hotellet ligger på Söder, alldeles vid tunnelbanestationen Skanstull. Det var väldigt fint, framför allt lobbyn med bar och restaurang. Det enda jag hade att klaga på var sängen, haha. Jag gillar också Clarions hotell eftersom de ändå försöker tänka på miljö och sociala frågor.

Här kan du läsa om när vi bodde på Clarion Hotel Stockholm

Elite Stadshotellet Luleå

Förra vintern spenderade vi en helg i Luleå. Då valde jag att bo på Elite Hotell Stadshotellet. Det ligger centralt och hade de skönaste sängarna jag någonsin har provat tror jag. Bra läge och fina rum. Jag minns att frukosten serverades i en väldigt pampig matsal. Jag skulle lätt kunna bo här igen.

Här har jag skrivit om Elite Stadshotellet Luleå.

Clarion Hotel Post

När vi var i Göteborg valde vi att bo på det här hotellet. Dels för att det var ett Clarionhotell men också för att det låg granne med Centralstationen (vi kom med tåg). Det var smidigt när vi skulle resa och smidigt när vi åkte runt med kollektivtrafiken. Hotellet var också så väldigt fint och bra på alla vis. Minns att det var svårt att se var hissen fanns för att det var så nyrenoverat och blankt allting, haha. Det var också väldigt högt i tak, så trots att vi hade ett standardrum, där det bara rymdes en säng och ett skrivbord, var takhöjden flera, flera meter.

Här har jag skrivit lite mer om Clarion Hotel Post.

Comfort Hotel Winn

Jag har bara bott på ett hotell i Umeå, men om man ska bo på ett hotell ska man bo där. Hotellet heter Comfort Hotel Winn, är ganska nybyggt och ligger mitt i centrum. Om man kan ska man boka ett superiorrum, eller vad de kan heta, så man får ett rum i vinkel. Hotellet är högt och ger ofta utsikt över hela stan. Hela stan åt det håll man har fönster, då. Bra rum och bra frukost. Rekommenderas.

Här har jag skrivit om vår första bröllopsdag, då vi bodde på det hotellet.

Best Western Hotel Gamla Teatern

Slutligen ett hotell i Östersund. Min favorit av alla städer. Alla borde åka dit någon gång. Jag har bott på nästan alla hotell i Östersund någon gång och har flera favoriter. Ett av de hotell jag skulle kunna återvända till är Gamla Teatern. Här bodde vi en natt när vi skulle till Göteborg, men hotellet var fräscht med fint badrum. Har för mig att det var nersläckt och tända ljus vid frukosten också? Supertrevlig personal i receptionen, bra läge och prisvärt.

Här finns ett inlägg om Best Western Hotel Gamla Teatern.

Vilka hotell rekommenderar du?

2 reaktioner på ”Fem hotell jag har bott på

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.