Morfar

Igår somnade min morfar in. 91 år gammal. Redan i fredags visste vi att det inte var långt kvar och jag åkte till honom direkt efter jobbet. Det kändes bra både när jag var där och efteråt. Att jag fick se honom i livet en sista gång. Sen gick det ganska fort och som sagt somnade han in igår.

Min morfar var en väldigt snäll man med hög moral. Jag beundrar honom för det. Morfar var väldigt intresserad av att dokumentera livet och händelser. Han samlade gamla foton och sammanställde, var med och gjorde en bok om sin hemby och typ alla kartonger de hade i huset hade korta beskrivningar och årtal på. Morfar kunde också skriva namn och årtal på brädor han byggde in. Har skrivit lite om det här. Jag tänker att jag har fått mitt intresse för bloggar, sociala medier och att göra fotoalbum härifrån. Det är ju olika former av dokumentation.

Det är ledsamt och tråkigt att han inte finns längre. Så klart. Jag är ändå tacksam för att vi fick nästan 30 år tillsammans. Fina morfar.

En reaktion på ”Morfar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.