x frågor om mig själv

Fyller i en lista igen, för att jag tycker att det är så kul och för att jag inte har så mycket annat att fylla bloggen med.

Hur lång är du och vad väger du?
Alltså jag vet inte. Är 161 eller 163 cm lång, men har glömt vilket som stämmer. Inte så lång i alla fall, men utstrålar ändå något som gör att folk som kommer nära mig säger ”men är du SÅ kort, det tänker man aldrig på”. Har aldrig ägt en våg själv så jag har inte vägt mig på några år. Bra så. Viktfixeringen jag hade som tonåring var ju inte hälsosam direkt.

Hur många barn skulle du vilja ha?
Om jag kan skulle jag gärna ha tre barn. Eller ett. Känns så himla Svensson med två men jag gissar att det i så fall är där vi kommer landa, haha.

Var ser du dig om fem år?
Jag ser mig nog mitt uppe i det där småbarnslivet faktiskt? Jag närmar mig ju 35 om fem år, så det känns inte helt otippat. Annars hoppas jag att jag kommit längre i mitt skrivande på något vis.

Favoritmat?
Mexikanskt, ganska starkt och gärna i barnmatskonsistens. Hehe. Inte så vuxna smaklökar här kanske? Men jag gillar smakerna som finns i tacos. Koriander, lime, spiskummin och chili. Sen behöver det inte alltid vara tacos, de smakerna går ju att hitta i lite allt möjligt.

Har du några tvångstankar?
Inte längre. Förut kunde jag bli helt manisk med att tvätta händerna till exempel. Inte längre, som sagt. Däremot har jag ofta katastroftankar. Inte kul det heller, även om det ofta går att resonera bort.

Vilket är det senaste beslutet som du tog och som också blev bra?
Hum. Det senaste stora beslutet var väl att tacka ja till mitt nya jobb. Dock vet jag ju inte hur bra det blir förrän i höst, hehe. Annars alla möjliga små beslut. Gardinerna till vardagsrummet?

Vad köpte du senast?
Förutom mat (så tråkigt att svara) beställde jag ett gäng böcker förra veckan. Borde komma innan den här veckans slut, kanske?

Äter du några vitaminer eller liknande?
Magnesium! Nu är min burk precis slut så jag måste köpa en ny, men magnesium har räddat mig från att få muskelkramper i vaden. Tror inte att det är placebo heller. Förutom rena magnesiumtabletter äter jag också någon vitamintablett för kvinnor för att få i mig lite av varje. Det skadar inte tänker jag.

Har du körkort?
Elva år sen jag tog det imorgon. Blir sämre på att köra för varje år, haha. Var för övrigt så RÄDD när jag skulle ta körkort och är fullständigt övertygad om att jag aldrig hade tagit det om jag hade växt upp i typ Stockholm eller Skåne eller någonstans där man kan vara utan. Här blir man väldigt strandsatt om man inte får köra bil..

Fem drömmar som du har?
* Bo någon annanstans i ett halvår. Kan vara Stockholm, kan vara utomlands.. Bara byta miljö och sen komma tillbaka och inse att vi har det ändå bäst här.
* Att ge ut en bok.
* Att bli gammal.
* Att klara av något fysiskt som är en prestation – typ springa långt.
* Att kunna resa utan dåligt samvete, kanske tack vare klimatsmarta flyg?

2 reaktioner på ”x frågor om mig själv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.