Lediga dagar

Det känns lite som en blandning mellan lördag och söndag idag. Skönt då att det bara är fredag! Här startade dagen med sovmorgon, långpromenad med Baloo och sen någon timme då jag putsade på ett reportage till min kurs. Sen bjöd F på lunch ute, så det var trevligt. Vi hann med några ärenden också, och så har jag hjälpt mamma med en grej och tränat. En sån lagom effektiv dag. Igår bockade jag av det mesta som stod på veckans att göra-lista så jag känner mig ganska lugn. Lite frid, nästan.

Förutom att skriva på mitt reportage har jag kommit igång med min roman nu. Tio sidor av ganska många fler har jag fått ihop och då är det som bara att fortsätta. Det här är en ny variant på en roman som jag har skrivit ganska mycket på redan. Tyckte att den första blev lite för tunn rent innehållsmässigt, men kommer kunna plocka scener ur det jag skrivit förut för att få ihop den här nya varianten. Lite löst och flummigt, men det går väl inte att skriva tydligare om romaner som är ”in the making”.

Det är vad som händer just nu? Förutom allt detta går jag runt och oroar mig lite för att jag inte ska känna mig tillräckligt ledig i sommar. Ska läsa två sommarkurser enbart för att inte tappa min SGI. Känns dumt att tappa den när jag äntligen har en SGI som är något att räkna med, så det måste bli så. Håller på att peppa mig själv till att inte gå in i prestationsläge, utan snarare bara se till att göra det som MÅSTE göras.

Nej, nu är det slut på svammel här. Dags att varva ner och sedan sova hela natten. Sånt jag behöver mest just nu.

En reaktion på ”Lediga dagar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.