Vad jag har gjort i helgen

Den här helgen har bjudit på blandade aktiviteter. Igår var F och hjälpte till att byta ytterdörr på min systers hus och jag följde med som.. observatör kanske? Syrran drog i alla fall med mig på en runda på byn, så jag hann titta på blommor, soffor och handla på apoteket. Sen fick vi lunch där.

Baloo var med, så klart. Han fick en massa god mat av sin ”moster”.

Efter lunchen åkte vi hem. Jag rensade ogräs i mina pallkragar med jordgubbar, fyllde på med jord och gödsel lite här och där och avslutade med att peta ner några frön i de två tomma pallkragarna. Nu får vi se om det växer något sen!

Idag har jag mest hållit till i köket. Handlade mat och sen gjorde jag lasagne som blev matlådor till F och så bakade jag några specialbullar som tog fyra timmar allt som allt. Tur att man kan göra annat medan de jäser. Var också ute på gården en kort stund för att fixa med lite smågrejer.

Annars är jag lite orolig för Baloo idag men orkar inte skriva om det just nu. Kan skriva mer när jag vet hur allt blir. Mest troligt är det något som går lätt att åtgärda.

Nu har F åkt iväg på jobb. Jag ska skriva en shoppinglista. Kanske läsa i en bok. Sen är det dags att sova (hoppas det går bra att somna) och sen blir det en ny vecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.