Min vecka 23 2019

Ny vecka igen. Kortvecka, och det blir skönt eftersom F kommer hem redan på onsdag. Den här veckan händer det saker. Förhoppningsvis bara positiva saker, men det vet man ju aldrig. Här är en veckoplanering:

Måndag:
Jag ska starta dagen med att ringa till en veterinär. Utifrån det samtalet vet man ju ingenting sen, så klart. Men det vanliga jag skulle göra är att jobba två timmar och studera på eftermiddagen. Har en uppgift som ska in på onsdag, och så ska jag börja med mina sommarkurser har jag tänkt. Jobbar hellre mycket nu än i sommar. Men, det kan ju också bli så att jag är hos veterinär hela eftermiddagen.

Tisdag:
Vanligtvis jobb. Eventuellt mer studier på eftermiddagen. Annars lite allmänt huspyssel. Fylla på jord i krukor, till exempel.

Onsdag:
Min långa jobbdag. Jobbar mest hela dagen och så kommer F hem på kvällen.

Torsdag:
Nationaldagen. Vi är alltså lediga. Har ingen konkret plan för just den här dagen men det behöver ju alltid göras något här hemma.

Fredag:
Bilen ska på service och då måste vi åka till grannorten. Planen är att lämna bilen, äta lunch och gå i någon affär.

Lördag:
Fredrik ska cykla Kraftloppet, som går av stapeln i Skellefteå. Så vi ska dit och så ska vi bo på hotell och äta middag ute.

Söndag:
Planen är att äta hotellfrukost och sedan åka till Umeå för att köpa en grej på IKEA. Och så gå i andra affärer. Jag har stort behov av lite av varje känner jag, så med en bra plan ska vi kunna beta av det mesta .

Om nu inget oförutsett inträffar. Önskar dig en fin vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.