Den 6 juni de senaste tre åren

Idag är det Sveriges nationaldag. Det betyder mest att vi är lediga idag! Jag tänker att vi idag ska ha en dag då vi gör lite vad vi känner för. Kan vara pyssel med huset här, kan vara att pyssla på någon annans hus eller så är det bara att fika.

Jag tänkte titta tillbaka på vad jag har gjort den här dagen de senaste åren. Så mycket firande brukar det ju inte bli, men jag tycker egentligen att det är lite synd. Sverige är ett fantastiskt land på många vis.

Förra året, 2018, var den 6 juni lite av en fixardag för mig. Rent logiskt bör det ha varit en onsdag, så det blev nog bara en extra dag ledig den veckan. Inte som i år, när det är en fantastiskt långhelg.

Det här med nationaldagsfirande var något jag reflekterade lite över 2017. Då försökte jag också lista hur man kunde tänka sig att fira den här dagen. Inte helt dumma förslag, om jag får säga det själv. Ska försöka starta en sån tradition något år när jag orkar.

För tre år sedan bloggade jag inte den 6 juni. Tydligen hade jag mycket att göra. Men dagen före bloggade jag och listade allt som hänt de senaste veckorna. Lite av det vanliga egentligen.

Hoppas att DU får en finfin nationaldag, oavsett vad du väljer att göra med den!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.