7 juni 2019

Gissa vem som började kaskadkräkas i onsdags kväll? Det var inte jag. Tyvärr, vill jag nästan säga. Det var Baloo som kräktes stora mängder oavbrutet i vad som kändes som en evighet men var kanske 25 minuter. Har aldrig varit med om något liknande.

Jag ringde veterinär som rådde oss att ta bort alla tabletter och ge skonkost. Är förmodligen antibiotikan som har blivit lite hård mot magen. Och peppar, peppar verkade han må bra igår. Såret är mycket bättre så det känns bra. Det blir nog bra det här.

Idag var planen att vi skulle åka till grannorten och serva bilen. Istället får F åka själv så är jag hemma med B. Vill ha koll på honom själv, mvh kontrollfreak. Så får vi se hur vi gör imorgon. Kanske får Fredrik åka själv och cykla, sen komma hem igen. Det vore tråkigt men ibland är det ju så.

Sommarvärmen är här och det är så härligt trots att huset blir varmare än en bastu. Till nästa år ska vi köpa en ac att ha inomhus riktigt varma dagar. Mörkläggningsgardinerna hjälper i alla fall mycket mot värmen i vardagsrummet. Igår smälte solen ett ljus som stod på fönsterbrädan i solen, så det visar väl hur varmt det faktiskt blir..

Hoppas att du får en trevlig fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.