Skellefteå med en avstickare

Hej i värmen! Hur har helgen varit? Varm? Ska ärligt säga att jag tyckte att det var liiite jobbigt igår men försökte samtidigt njuta av sommaren, och tur var väl det för idag var det inte alls lika tryckande varmt. Fortfarande sommarvarmt, dock.

Igår klev vi upp, lämnade B hos mina föräldrar och körde iväg mot Skellefteå. Tyvärr hade vi missbedömt tiden lite så det blev stressigt att hinna fram i tid. Fredrik skulle nämligen cykla Kraftloppet. Jag tittade på starten och sen åkte jag in till stan. Åt lunch på Espresso House och tittade i affärer.

Sen åkte jag ut till tävlingen igen och såg Fredrik få i mål. Är ändå imponerad. 5,3 mil i terräng, och dessutom den värme som var igår. Närmare 30 grader och sol.. Efter lite mellanmål (för F) och fixande åkte vi in till stan och checkade in på hotellet. Där tog vi det lugnt, duschade och gjorde oss i ordning för middag.

Det blev middag på Pinchos. Jag hann inte med att boka bord så Pinchos var det enda jag hittade, och kände till, som hade ledigt. Inte för att det är dåligt. Det var god mat och lite skönt att slippa prata med kypare, hehe. Jag drack en mojito, det är min favoritdrink.

Efter middag köpte vi med oss glass och satt en dryg timme i Stadsparken. Tänkte flera gånger att jag skulle ta ett kort men det blev inte av. Det var härligt sommarvärme och vi bara tittade på grönskan, älven och solen.

I morse åt vi hotellfrukost, packade ihop och körde iväg. Istället för raka vägen hem tog vi E4:an ner till Umeå. Vi stannade på IKEA för att köpa ett parasoll till vår altan. Fraktkostnaden för att beställa det var flera gånger högre än bensinkostnaden för att köra omvägen via Umeå så då gjorde vi så. Sen passerade vi Fredriks pappa på vägen hem, stannade till där och så var vi hemma i huset lagom till middagen.

Det var en bråkdel av den här helgen. Helt underbar. Nu har jag laddade batterier för nästa vecka!

2 reaktioner på ”Skellefteå med en avstickare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.