Min vecka 24/2019

Hej avslutningsveckan! På fredag är det dags för skolavslutning, och sen är sommarlovet väldigt, väldigt nära. Den här veckan drar också de två sommarkurserna igång. Så det är väl mitt huvudfokus den här veckan. Det och att komma igång med träningen igen. Har haft lite uppehåll ett tag nu, särskilt med värmen och så. Planerna för veckan ser ut så här:

Måndag:
Jobbar ett par timmar på förmiddagen, ska försöka fixa mat direkt efteråt och sen har jag en fyra timmar lång introduktion i min ena kurs. På internet. Hoppas på att tekniken fungerar osv. På kvällen ska jag träna och laga en massa mat.

Tisdag
Ett par timmars jobb igen. Tror jag ska få in lite lunchrörelse av något slag och sedan ska jag använda eftermiddagen till att studera. Ska fira en födelsedag också.

Onsdag
Jobbar mest hela dagen. Har inga speciella planer för kvällen men tänker att jag gör något som måste göras.

Torsdag
Ska jobba lite andra tider än vad jag brukar göra. Blir ledig tidigare på dagen och får väl se vad eftermiddagen bjuder på. Eventuellt kommer det ligga ett seminarium den tiden, men vi får se vilken grupp jag hamnar i. På kvällen kommer F hem. En bra dag, med andra ord.

Fredag
Skolavslutning på jobbet. Efter det har jag inga speciella planer. Eftersom F är hemma brukar vi hinna hitta på lite av varje som har med huset att göra, så jag känner mig inte orolig.

Lördag
Jag blir ensam hemma med B. Tänker att jag får ta dagen lite som den kommer.

Söndag
Vi ska ut och äta med mamma, pappa, syrran och hennes sambo. Min syster och jag gav den här middagen till mamma i pensionspresent för snart ett år sedan, så nu är det dags. Ska bli kul! Dessutom ska vi bjuda med min svärmor. Kul söndag!

En reaktion på ”Min vecka 24/2019

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.