Mat, sommarkurser och träning

Då var det onsdag igen. Skönt. Det betyder att F kommer hem imorgon. Jag har varit ute med Baloo och nu håller jag på att laga mat. Det är inte ofta det händer på en förmiddag, men jag har varken matlåda till lunchen eller dagens middag färdig så det får bli så. Igår fick vi middag hos mamma och pappa eftersom pappa har fyllt år.

Annars har jag mest suttit med mina sommarkurser de här dagarna. Fick lite av en chock när jag såg hur mycket som skulle göras första veckan. Tur att jag redan har läst lite litteratur och så, annars hade jag nog varit gråtfärdig nu. Har ändå läget under kontroll. Just nu, hehe.

Idag ser jag fram emot ett kort träningspass efter jobbet. Jag har två träningsmål i sommar. Det ena är att bli beroende av endorfin och dopamin så jag vill träna flera gånger i veckan även när jag jobbar heltid i höst. Det andra är att orka jogga i 30 minuter. Det ska jag nog klara. Så surt att jag har tappat all kondition som jag hade i maj förra året, då jag joggade 5 km ganska lätt.

Tråkigt inlägg det här va? Vardagstankar i början av juni. Ha en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.