Det hände i juni 2018

Idag tänkte jag se tillbaka på månaden juni. Inte den här juni, utan juni förra året. Har ju gjort några såna inlägg om 2018 där jag har lyft förra årets höjdpunkter. Tycker själv att det blir ganska bra, så jag fortsätter så länge ingen protesterar. Förutom det vanliga som händer i juni, med nationaldag, skolavslutningar och midsommar och så där var det här stora grejer som hände i juni.

Altanbygge

Vi byggde en ny altan på baksidan. Mest Fredrik då. Han bytte rasskydd på baksidan, grävde ner plintarna som altanen skulle stå på och efter vi var klara spenderade han halva sommaren med att frakta bort sten och jord. Men under midsommarhelgen förra året hjälptes vi åt med själva altanbygget. Trallgolvet kom på plats, sen kom räcket senare under sommaren.

En altan växer fram
Värkande kropp och hoppfull kväll
Midsommarhelgen 2018

Klänning från Miss Clarity

Jag köpte en till klänning från Miss Clarity som jag hade på skolavslutningen. En så stor happening att det får en egen rubrik i det här inlägget. Det är för att jag nästan aldrig brukar unna mig onödiga saker, och den här klänningen är väldigt mycket dyrare än de kläder jag brukar köpa. Älskar klänningen. Har haft den på bröllop och kommer ha den på fler bröllop i sommar sen. Tyvärr är den liiite för fin för att jag ska använda den vid mindre festliga tillfällen, men då håller den väl längre.

Hur gör modebloggare och fotomodeller?

Sovrumstankar

I slutet av juni funderade jag en del på sovrummet. Jag var trött på garderobsväggen i sovrummet och ville ha en annan lösning. Den lösningen har vi nu, men idén föddes alltså i juni förra året. Jag visade också upp den färdiga kudden med chevronmönster som jag sydde av gamla jeans. Är fortfarande väldigt stolt över den, även om jag misslyckades totalt med att göra en till likadan.

Garderobsfunderationer
Kudde med chevronmönster


Mer från 2018?

Januari 2018
Februari 2018
Mars 2018
Maj 2018

4 reaktioner på ”Det hände i juni 2018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.