Skolavslutning!

Idag var det då äntligen dags för Skolavslutning! Det är lika speciellt varje år.

Var ensam hemma i morse så fick fota mig efter dagen var slut. När går och smink var på sniskan och kavajen hängde snett, haha. Men jag ville visa klänningen i alla fall. Ett garderobsfynd som jag haft i några år. Från Bonprix från början.

Jag har i alla fall skrattat, gråtit och kramats idag. Så mycket man fäster sig vid sina elever ändå. Sen blev jag avtackad på min arbetsplats också. Kommer sakna mina kollegor!

Eftermiddagen har ägnats åt en kursuppgift som skulle lämnas in ikväll. Hjärnan kändes och känns som mos, men jag fick ihop något till slut. I helgen ska jag använda lördagen till studier och på söndag blir det en utflykt. Vad hittar du på i helgen?

3 reaktioner på ”Skolavslutning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.