Måndag till onsdag så här långt

Hej bloggen! Puh, den här veckan är intensiv. Ska vi gå igenom vad jag har gjort hittills?

I måndags var jag på jobbet hela dagen. Jag städade rent mitt skrivbord och bar hem det sista som var mitt eget. Sista dagen på min första riktigt arbetsplats. Drygt 6 år har jag varit där. Kändes tråkigt att lämna mina kollegor men också bra att gå vidare till annat. Att sluta på ett jobb är en ny erfarenhet!

Måndagskvällen ägnade jag åt att förbereda en redovisning som jag har genomfört idag. Den blev okej, men inte så bra som jag hade tänkt. På grund av tidsbrist då, så klart. Igår ägnade jag nämligen hela dagen åt att skriva på en hemtenta som också skulle in idag. Var duktig på att ta paus med träning, lunch, hundpromenader och middag, så den effektiva tiden blev kanske drygt 6 timmar. Men jag var ändå inte färdig förrän 21.00 igårkväll. Men färdig blev jag!

Den här dagen har börjat med 2,5 timmar seminarium, där jag bland annat gjorde en redovisning. Tur ändå att kursen är rolig och intressant! Timmarna flög bara iväg. Nu har jag haft lunchyoga och gått en runda med B. Ska äta och börja läsa i en kursbok nu tänkte jag. Nästa inlämningsuppgift ska in på söndag och vi har ju begravning imorgon och sen tänkte jag fira midsommar.. Vet inte riktigt hur jag ska få ihop det, men det ska gå! Det blir lugnare nästa vecka.

Jo, och så blev jag godkänd i kursen Journalistik som jag har läst i vår. Skönt att kunna bocka av den.

Bild från när jag var mer lugn och avslappnad 🙂

Nästa gång vi hörs hoppas jag kunna dela något mer spännande innehåll 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.