21 juni 2010

Idag är det midsommarafton, men jag tänkte se tillbaka på den här dagen för 9 år sedan. Den 21 juni 2010 bodde jag fortfarande hemma och hade haft Baloo i tio dagar hemma hos oss. Den här dagen bröt en förkylning ut och jag var ensam hemma med en liten valp. 20-åriga jag kände mig så ensam, övergiven och skruttig.

Jag minns den första tiden med Baloo som en trött dimma. Jag var inte riktigt beredd på hur jobbigt det skulle vara att göra all valpträning själv. Jag minns att det var fotbolls-VM och kronprinsessans bröllop i juni det året och jag missade alltihop. Antingen på grund av trötthet eller för att B gjorde något han inte skulle just då. Det var jobbigt då, men idag är det sådant som jag glömt.

Den här dagen reflekterade jag också över det faktum att folk kastar saker i naturen. Aldrig tänker man så mycket på det som när man har en valp. Hur fräscht är det att bända ut någon annans snusade snus ur munnen på en valp? Inte särskilt. Så det kan jag skicka med folk. Kasta inte fimpar, snus, glas eller tuggummi i naturen.

Fina B. 9 år gammal. 9 år hemma hos oss. Och jag är uppenbarligen inte 20 år längre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.