Sommardagboken 2019 (2)

Hej bloggen! Idag har jag haft en slö dag. Planen var egentligen att plugga för att ligga före planeringen idag, men jag hoppade över det. Istället tog jag ledigt hela eftermiddagen. Jag är ju faktiskt ledig.

Hämtade upp mamma och åkte på apoteket. Köpte Pepcid som jag ska ge till Baloo eftersom jag är ganska övertygad om att han har magkatarr. Han har liksom inte blivit bra sen han fick antibiotika för några veckor sedan. Det är veterinär som har ordinerat Pepcid, ingenting jag har kommit på själv. Så då hoppas vi att det funkar så han kan äta sin värkmedicin igen.

Jag köpte kryddväxter också. Sen fikade jag hemma hos mamma innan jag åkte hem och började sätta växterna i dessa blomlådor. Hoppas att det blir bra. Har tränat också och nu väntar jag på middagen. Ikväll ska jag skriva vidare på en roman som jag hoppas ska bli något.

Hoppas att du har haft en fin tisdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.