Sommardagboken 2019 (3)

Idag har jag varit ledig hela dagen. Inget plugg eller så. Däremot har jag gjort en massa annat. Efter morgonrundan började jag dagen med att lägga in alla räkningar för betalning. Sen plockade jag lite här hemma och gav mig ut för att träna löpning. Har avancerat från att springa 50 steg i taget till att springa 100 steg och sedan gå 100. Gick så himla bra idag också. Om en månad till kanske jag kan springa en bit sammanhängande.

Efter lunch blev det städning av badrummet och så rev jag ut lakanen ur sängen. Gick en runda med Baloo också innaj ag tog bilen för att kompletteringshandla. Imorgon stänger de av centrum så då vill man inte behöva handla för mycket och bära kassar långt. Köpte en blombukett också till min mamma. Hemma vek jag torr tvätt och försåg sängen med rena lakan.

Fredrik kom hem. Vi fick middag hos mamma som fyllde år (därav blombuketten). Efter det har vi börjat sätta ihop en paviljong på altanen. Det verkar som om det kommer bli helt okej, men vi får se när det är klart. Lite yoga på det och nu tänkte jag skriva en liten stund.

Har du haft en bra dag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.