Sommardagboken 2019 (6)

Det här blev en bra dag. Jag rev av alla uppgifter inför ett seminarium i början av augusti. Så skönt att slippa tänka på det något mer. Jag har också hunnit träna och handla under dagen. Nu på sommaren tycker jag inte om att handla (så mycket folk i butiken) så det är skönt att få det gjort, haha.

Ikväll har jag lagt tiden på att baka lite bröd. Vi får se hur det blev. Min ugn, som vi köpte begagnad förra sommaren, är inte jättelätt att baka med. Det jag bakar får inte färg, så man får ta ut bröd som är lika vitt som när man stoppade in det. Förstår nu att det är därför jag har slutat baka, för det är inte så kul. Men gör man det ofta lär man sig ju när brödet är klart, tänker jag..

Har skrivit vidare också. Det är så trögt i början men det lossnar mer och mer eftersom. Om jag lyckas få ihop 1100 ord imorgon har jag skrivit ungefär 15% av det jag tror kommer bli en hel roman. Inte så himla illa ändå.

Imorgon ska jag ta tag i en uppgift till den andra kursen jag läser. En halvtråkig kurs och uppgift, men det blir skönt att ha gjort den också. SÅ får jag se om jag orkar riva av en till på onsdag. Vi får se. Det är ju ingen panik.

Nu ska jag ta mig en smörgås gjord på mitt nybakta bröd och se om jag hittar något trevligt att se på tv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.