Veckans matsedel och planer 27/2019

Hej första juli! Du börjar med en kall och regnig dag, det ska du veta. Men, men, lika bra för mig som har tänkt plugga lite. Den här veckan är Fredriks sista jobbvecka innan semestern! Vi satt i helgen och försökte planera upp de fyra veckorna så nu finns det en plan för största delen av tiden.

Måndag innebär i alla fall ny matsedel! Eftersom det då är dags för semester kommer jag inte behöva laga så mycket mat (behöver inte förbereda några matlådor åt F). Så här tänker jag mig att veckan kommer att se ut:

Måndag
Idag ska jag som sagt plugga. Jag ska försöka få undan en uppgift som ska vara klar under Fs sista semestervecka, så jag kan släppa den helt. Känns skönt ju mer jag får undan, eftersom jag börjar jobba heltid sen i mitten av augusti. (Ska även träna, yoga och skriva).
Middag: Potatis- och purjolökssoppa

Tisdag
Vädret ska vara lite mer soligt än idag, men annars fortfarande kallt. Ska fortsätta göra undan skolarbete. Ska också komma ihåg att rulla ut soptunnan till vägen för tömning, samt träna och skriva och yoga.
Middag: rester av soppan

Onsdag
Eventuellt en ledig dag. Eventuellt finjusteras det sista på mina skoluppgifter. Är jag ledig ska jag skriva ännu mer än en vanlig dag och kanske ta tag i ett av mina syprojekt.
Middag: Chicken Tikka Masala

Torsdag
Tänker ta ledigt på riktigt fram till en bit in i augusti. Fredrik får semester. Det ska vara tolv plusgrader. Förmodligen tittar vi på säsong 6 av Game of Thrones och njuter av att hela semestern ligger framför oss.
Middag: Ugnsstekt öring och kokt potatis med sås

Fredag-söndag
Ska vi iväg på ett uppdrag. Vi lär få middag där.

Vilka är dina planer för veckan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.