Sommardagboken 2019 (7)

Hahaha. Idag har jag lett åt några formuleringar på internet. Tydligen har södra Sverige haft Medelhavsvärme i helgen? Det är då inget som vi har märkt av här där jag bor. I alla fall har Medelhavsvärmen nu bytts ut mot höstrusk och vanlig svensk sommar med 17-18 grader. Var tvungen att ta en skärmbild på veckans väderprognos.

Och så där var det förra veckan också. Inget ont om de jag har länkat, jag gillar båda två väldigt mycket! Tror inte att vi kommer få så mycket sommar i år, men vi hade ju så varmt förra sommaren att det kanske inte gör så mycket?

I alla fall. Idag har jag gjort stora delar av en lång och tråkig uppgift som ska in någon gång i augusti. Planen är att göra klart den under förmiddagen imorgon och så dubbelkolla alla datum som gäller i höst och så ta ledigt från lunch fram till vecka 32. Det tror jag blir bra. Jag behöver ju vila någon gång också.

Ikväll har jag bakat chokladbollar. Blev inte så många, men det kan ha berott på att jag höftade ner ingredienser. Blev väl för lite av något väsentligt. Havregrynen kanske. Hade tänkt frysa in och ha om någon kommer och hälsar på men det känns knappt lönt nu. Ja, ja, det går ju att baka mer.

Nu ska jag skriva på den där romanen som jag mest tvivlar på just nu. Började läsa Den röda adressboken igår. Grät mig igenom de första kapitlen (för det var sorgligt) och slogs av hur språket verkligen lyften den boken. Tycker inte att jag är där med mitt manus. Men det kanske kommer.

Trevlig kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.