Mest lästa senaste veckan

Hej i torsdagen! Hoppas att du mår bra? Jag mår alldeles strålande. Har ju officiellt semester nu, så jag tänker inte klaga. Idag kommer F hem också och sen har han också semester så det här måste ju bara vara en bra dag!

Något annat som är roligt är min bloggstatistik som har blomstrat de senaste veckorna. Så himla kul efter några år med ett fåtal läsare om dagen! Tänkte därför att det kunde vara kul att se vilka inlägg som fått mest uppmärksamhet den senaste veckan. Det får bli en topp 5-lista. Här kommer de:

Sy en jeanskjol av ett par jeans

Inlägget jag aldrig trodde skulle bli populärt. Senaste månaderna har det blivit läst minst en gång varje dag, och sedan det blev sommar ganska många gånger om dagen. Kul, så klart! Att ta vara på och ändra de kläder vi har är något som ligger i tiden. Att återanvända ett par jeans sparar enorma mängder vatten, faktiskt upp till tiotusen (!) liter. Källa.

Så lärde jag mig att älska mig själv – Linda-Marie Nilsson

Inlägget från igår blev också välbesökt, förmodligen för att jag var duktig på att promota det. Eftersom det hon gör är så viktigt tycker jag att hon behöver all uppmärksamhet hon kan få. Därför känns det extra kul att detta blev läst så många gånger.

Hur man syr ett överdrag till en stolsdyna

Det här inlägget blir också läst flera, flera gånger i veckan och jag blir lika förvånad varje gång. Min enkla steg-för-stegguide måste ändå tilltala någon där ute eftersom den får återkommande besök? Så kul ändå. Själv gillar jag att läsa den här typen av inlägg hos andra. Där man får se hur det går till men också får med sig känslan av att det inte är noga med resultatet. Det behöver inte bli perfekt i alla fall.

Blommor som står ute

Tisdagens inlägg, med bilder från vår trädgård. Utekrukorna och alla dess blommor. Gillar sommaren på så vis, när blommorna verkligen har börjat blomma och man kan njuta av hur de tar över den lilla plats de har fått.

Makarska, Kroatien – tips

Stenstrand i Makarska

Slutligen detta inlägg, från 2015. För några år sedan var mina inlägg om Kroatien de mest lästa på bloggen, särskilt på sommaren. Gissar att det nu har kommit nyare inlägg i takt med att det blir allt populärare att åka dit. Jag älskade verkligen att vara i Kroatien och skulle gärna åka dit igen. Har till exempel upptäckt att jag älskar stenstränder. Man slipper sand överallt, haha.

Det var topp 5-listan den här gången. Känns som om jag måste skriva något omvälvande som petar ner jeanskjolen från första platsen. Den hade den under hela förra året. Vad ska jag hitta på då?

4 reaktioner på ”Mest lästa senaste veckan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.