Sommardagboken 2019 (9)

Idag kom Fredrik hem och har gått på semester. Nu är vi lediga drygt fyra veckor tillsammans och sen är jag ledig ytterligare en och en halv vecka efter det. Känns bättre när det är nerskrivet så, då är det ju ett bra tag kvar på ledigheten.

Tyvärr har jag haft en halvdålig dag idag. Misstänker PMS ganska starkt. Surt att de ska påverka en så mycket. Men jag misstänker också för mycket skärmtid. Imorgon ska jag verkligen detoxa från mobilen. Blir alltid deppig när jag har hållit på för länge med mobilen.

Bra saker jag har gjort idag: städat badrummet, tvättat, vikt förra veckans tvätt, bakat rulltårta och hallongrottor. Har också läst i en bok (mår lite halvdåligt av den också, men den är bra så jag vill inte sluta) och sovit en stund.

Annars har vi lekt fredag idag. Gjorde nachos till middag, drack Coca-Cola och åt framför tv:n. Jag har tagit en promenad. Ska skriva lite nu och sen blir det nog mer tv. Var förresten helt uppe i gasen efter matchen igår. Det var så spännande så länge, och så tråkigt att det inte gick vägen. Men nu blir det bronsmatch istället, det blir också bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.