Sommardagboken 2019 (10)

Har haft en gnagande oro i kroppen, både igår och idag på förmiddagen. Det har släppt nu. Jag börjar gå in i semesterläge på riktigt. Eller så är jag bara inte van vid att inte ha tusen projekt att färdigställa när jag är ledig haha.

Det blev i alla fall ett konditonspass mitt på dagen som jag följde upp med ett yogapass som stretchar barnens baksida och rumpan. Så skönt!

Har också mätt toaletten på övervåningen. Funderade nämligen på att dra igång projekt måla om för att förnya där uppe, men tappade sugen eftersom vi förmodligen måste ha hjälp att koppla bort handfatet.

Sen har jag läst bok och lagat middag. Ikväll ska jag skriva (surprise) och bara hänga hemma. I helgen ska vi bort!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.