Sommardagboken 2019 (11)

I helgen har vi varit på bortaplan. Hos min svärmor, närmare bestämt. Fredriks syster var också där med hela sin familj så jag har mest varit barnvakt. Inte hela tiden men jag har lekt en del med barnen. Minns själv när jag var barn hur värdefullt det var med vuxna som tog sig tid. De är så stora nu att man ibland kan titta på när de leker, haha, så det har jag utnyttjat ibland.

De andra vuxna har i alla fall hjälpt svärmor med diverse. Idag tog Fredrik upp ett fönster på en liten gäststuga. Till exempel. Och så har vi ätit middag och umgåtts. Hann klappa lamm hos Fredriks moster också.

Nu är vi hemma igen. Ska försöka få till någon typ av semestertripp för oss två, genom att boka ikväll, och sen blir det väl tv-kväll. Känns underbart att det är söndag och Fredrik är hemma. Semestern är så välkommen.

En reaktion på ”Sommardagboken 2019 (11)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.