Murder Mystery (2019)

För ett litet tag sedan såg jag filmen Murder Mystery på Netflix. Det är en av Netflix egna produktioner och jag tycker absolut att den fungerar som lättsam underhållning!

Filmen handlar om ett gift par (Jennifer Aniston och Adam Sandler) som efter många år ihop ger sig iväg på en försenad bröllopsresa till Europa. Där blir de inbjudna till en lyxyacht av en annan resenär och dras in i en mordhistoria. Handlingen påminner sedan om en klassisk deckare av Agatha Christie där det gifta paret försöker lösa vem av de som var ombord som begått mordet.

Jag tyckte att filmen var lite småkul. Jag gillar Jennifer Aniston väldigt mycket så hon drar så klart upp betyget avsevärt. Men jag gillar också handlingen och det lättsamma. Lättsamt och lättsmält är ofta min melodi, haha. Jag skulle kunna vara kritisk till filmen då jag tycker att vissa delar egentligen känns lite stereotypa men det får väl vara så då? Ibland är det skönt att veta vad man ser på.

Jag ger filmen tre stjärnor av fem möjliga.

En reaktion på ”Murder Mystery (2019)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.