11 frågor om mig själv

Dags igen för en lista! Den här gången med 11 frågor om mig själv. Tror att jag har svarat på en del förut, men det är nog ett tag sedan. Här kommer svaren:

Om du vann en miljon kronor, vad skulle du göra för pengarna?
Skulle åka på en dyrare resa, typ ett par veckor i New York, och spara resten till fjällstugan, haha.

Om du levde ett parallellt liv, hur skulle det se ut?
Jag gissar nu att frågan betyder ett alternativt sätt att leva? I så fall tror jag att jag skulle bo i huvudstaden, troligtvis i en lägenhet på söder, jobba med musik och troligtvis mest bara jobba hela tiden. Delar av det lockar mig, men andra delar – stressen – avskräcker helt.

Vad är du mest stolt över hos dig själv?
Att jag har blivit bättre på att stå upp för mig själv. Skulle behöva bli ännu bättre på det, men det kommer kanske sen.

Aldrig mer borsta håret eller aldrig mer sminka dig. Vad väljer du?
Haha, jag har så många dagar som jag varken har sminkat mig eller borstat håret. Jag lider dock mer av att ha trassligt och fult hår, så i så fall väljer jag att aldrig mer sminka mig. Har rätt fin hy och sådär, så det känns inte om ett problem.

Vad drömde du om att bli när du var liten?
Dansare, frisör och barnläkare. Bland annat. Har nog velat bli de flesta yrken. I alla fall som barn.

Vilken är din hemliga skills?
Gör en himla god guacamole, om jag får säga det själv.

Vem skulle spela dig i filmen om dig själv?
Ehum. Jaa.. Jennifer Aniston, men hon är ju lite äldre än mig *host, host*. Kanske Linda-Marie Nilsson, om hon får för sig att börja skådespela. Jag har fått höra att vi är lite lika och hon skulle nog fixa norrländskan.

Om du fick välja en person ur bloggosfären som du skulle vilja ha som vän, vem skulle det bli?
Josefin Knave, men hon bloggar ju inte längre. Tror också att jag skulle trivas bra ihop med Evelina så jag svarar henne istället!

Vad är det snällaste någon någonsin har sagt om dig?
Vet inte, haha. Snälla komplimanger glider mig förbi eftersom jag sällan tror på dem. Eller blir generad, hehe. Men några snälla saker är väl att jag är för buddistisk för att göra illa någon levande varelse (typ, kom inte ihåg ordagrant men det stämmer. Jag trampar till exempel inte på daggmaskar om jag kan undvika det), att jag är lik en jäkligt snygg kändis och att jag har gjort ett bra jobb. Tråkigt med den sista, men det är något man sällan får höra tycker jag?

Vad är du bäst respektive sämst på?
Sämst på allt som kräver praktiskt kunnande utan teoretiska förkunskaper. Bäst på.. Ja men ganska mycket ändå? Sånt som jag vill vara bra på blir jag oftast bra på.

Vilken är den sämsta raggningsfras som har yppats ur din mun?
Har aldrig raggat så det finns ingen sådan, haha!

En reaktion på ”11 frågor om mig själv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.