Sommardagboken 2019 (17)

Idag hämtade mamma och pappa B vid lunchtid och tog med honom till stugan. Vi åkte till bygghandeln och köpte en hink färg. Så klart. Det går många burkar färg när man bor i hus. I alla fall om man bryr sig om vilken färg saker har. Nu var det husgrunden (det heter något annat men kommer inte på namnet just nu) som skulle få en liten makeover. Det blir fint, ska fota när det är helt klart.

Sen tränade jag och så fikade vi framför Netflix. RÅkade somna båda två så vi vaknade med ett ryck klockan halv fem. Men det var skönt, jag var trött. Fick kliva upp och laga middag. Blev en märklig blandning. Stekte ihop det som var kvar av tacofärsen, grönsakerna och creme fraichen sen igår. Kokade potatis och gjorde potatismos. Gjorde quesadillas av de två tortillabröden som var kvar. Vi blev mätta i alla fall.

Ikväll har vi packat. Imorgon åker vi på nästa tripp. Har lämnat nyckel till husvakterna och så. Ska bli skönt att byta miljö. Igen, vi har ju nyss kommit hem. Jag älskar att resa. Älskar också att komma hem efter att ha varit borta. Det bästa av två världar.

Hur har din dag varit?

En reaktion på ”Sommardagboken 2019 (17)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.