10 bloggar jag läser varje dag

Bloggen är död, har jag hört i över tio års tid. Det tror jag inte på. Visst kanske färre läser bloggar idag jämfört med när intresset var som störst men faktum är dock att många stora bloggare fortfarande kan försörja sig helt eller delvis på sin blogg.

Jag älskar bloggar, det är min favorit bland sociala medier. Idag tänkte jag därför lista 10 av alla de bloggar jag följer varje dag, eller när de nu uppdaterar. Ingen inbördes ordning, bara ett gäng utvalda.

Photo by bruce mars on Pexels.com

Angelica Lagergren är en av två som driver Tvillingpodden. Hon bloggar om livet med barn och annat blandat runtomkring.

Bossbloggen handlar om ledarskap och att vara chef. Jag har inga chefasmbitioner (just nu) men tycker ändå att ämnet är intressant. Det handlar om allt från vägar till att bli chef till gruppdynamik i en arbetsgrupp. Älskar att det är en ung tjej som driver den också!

Hanapee har den roliga podden Hanapees otroliga podcast och egentligen är det mest därför jag följer hennes blogg. Hon är väldigt aktiv på instagram men bloggen uppdateras mer sällan. Är oftast ganska rolig när den väl uppdateras.

Hej hej vardag är roliga illustrationer och tankar om vardagslivet med barn men också skarpa debattinlägg om föräldraskap och feminism. Älskar blandningen!

Johanna Kajson är Sveriges mest kända bröllopskoordinator, men hennes blogg handlar mest om vardagsliv med barnen och att driva företag samtidigt. En mysig och trevlig blogg.

Josefine Aamodt bloggar om sin vardag i Oslo med två diabetesbarn. Har lärt mig otroligt mycket om diabetes av den här bloggen.

Lisa Bjärbo är en av mina favoritförfattare och hon bloggar om sitt författarskap egentligen. Väldigt intressant för en som gärna vill skriva och leva på sina böcker.

New York My Bite of the Big Apple är en blogg som (nästan) bara handlar om New York. En rolig variant på en reseblogg som ger mig en massa inspiration inför min 40-årsresa 😉

Slow Fashion har jag tipsat om förut. Johanna Nilsson bloggar om modeindustrin och hur man kan göra hållbara val inför framtiden.

UnderbaraClara har jag följt i många år. Jag gillar hennes blandning av inlägg. Alltifrån familjeliv, livet på landet och recept till debattinlägg om slida saker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.