Den 18 juli i backspegeln

Trots att det är semester har jag faktiskt koll på att det är torsdag idag. Jag vaknar upp i en skön säng i huvudstaden. Tredje sommaren i rad som jag är här, efter att enbart ha besökt Stockholm i november under några år. Det är vad jag gör idag. Tänkte att vi skulle titta på vad jag har gjort den 18 juli de senaste tre åren!

Förra året, 2018, var vi faktiskt i Stockholm. Det var onsdag och vi hade spenderat hela dagen på Skansen. Det var tusen grader varmt i hela Sverige. Stockholm var vackert och vi hade en mysig semester. En av våra bättre semestertrippar tror jag faktiskt 🙂

För två år sedan var det 2017 och mina gamla klasskamrater började få barn. Jag visade upp några presenter som jag gav bort då. Älskar de där virkade skallrorna, haha. Har gett bort hur många som helst.

2016 finns bara ett inlägg från den 19 juli. Då var vi hemma och hade en lugn semester. Det där som ändå är så skönt när man är ledig. Att lulla runt och plötsligt är det middag. Extra skönt kanske eftersom det var vår första sommar i huset. Bjöd på en bild av en Doroteablomma också. Älskar dem, fortfarande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.