Original Sokos Hotell Vaakuna Vaasa

Tänkte skriva några rader om hotellet vi bodde på när vi var i Vasa. Det hette Original Sokos Hotell Vaakuna Vasa och låg mitt i centrum. Receptionen hade sin ingång från Rewell Center, en av stadens gallerior.

Personalen i receptionen var så trevlig och gick igenom allt som vi behövde veta om hotellet när vi checkade in. Vi hade bokat tre rum och fick dem bredvid varandra, med utsikt mot torget. Det var vanliga dubbelrum men de var så fina och fräscha!

Vårt rumt hade den här röda väggen och en vattenkanna i taket.

Badrummet! Så fräscht och snyggt, och rymligt! Ordentligt med golvyta och det fanns krokar för alla handdukar. Det är verkligen inte självklart att det ska finnas.

Hotellet hade en hel våning med flera restauranger och barer. Trevliga ställen. Vi åt middag på den ena restaurangen, Kokokana. Jag valde kycklingburgaren, och den hade supergoda tillbehör.

Även efter utcheckning hängde vi en del på hotellet. Vi hade väskorna i bagagerummet och satt ett tag i lobbyn och väntade på att det skulle vara dags att gå till bussen hem. Det fanns även en takterrass som säkert är mysig under andra tider än då vi var där. Superfint, men kallt eftersom solen var på andra sidan.

Enligt deras hemsida blev de framröstade till kedjans bästa hotell under 2018. Inte helt otroligt om du frågar mig. Rekommenderar hotellet för den som vill bo fint i Vasa!

En reaktion på ”Original Sokos Hotell Vaakuna Vaasa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.