Sommardagboken 2019 (20)

Hej hej! Jag sitter på Arlanda Express på väg till flyget. Jepp, i år flyger vi. Ska klimatkompensera resan när vi kommer hem. Inte för att jag tror att det är lösningen på allt utan för att det är det bästa valet just nu.

Igår åkte vi båt till Vaxholm. Räkkryssning, kanske det hette? Räkor till middag och så en båttur på det. Det var roligt men allihop tyckte att middagen var lite märklig. Gaffel var tydligen överkurs till exempel.

Vad mer har hänt sen sist? Vi åt lunch på Mälarpaviljongen igår. Så mysigt ställe. Där blev vi kvar i flera timmar. Vi har också hunnit gå några varv runt stan. Stockholm ät fint, utom på typ Sergels torg.

Nu ska vi alltså hem. Jag längtar efter Baloo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.