Sommardagboken 2019 (22)

Vi är i stugan. Mamma och pappa med. Hundarna också. Allt är så härligt lugnt och oplanerat. Idag har vi hållit på med ved. Kapat, klyvt (kluvit?) och staplat. Vi ska fortsätta imorgon men sen tror jag nog att vi är klara. Hoppas det i alla fall. Så kanske vi kan hitta på något annat på onsdag.

Syrran med sambo var här på middag. De har nyss åkt till sitt. Fredrik tog med Baloo på fisketur. Jag ligger i vårt lilla krypin och ska läsa en bok. Sen går jag väl in och umgås lite till innan det blir kväll. I natt kommer jag sova gott.

Vad gör du idag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.