Sommardagboken 2019 (23)

Vi har det bra. Igår blev det mer vedkapning och vi var klara till lunch. Nu är det bara att hoppas att vi har staplat så att vedtravarna inte rasar ut. Igår var vi också chaufförer mitt i natten. Hämtade hem min syster med sambo som varit på bröllop i Tärnaby.

Idag hade vi en lugn förmiddag och timme efter lunch. Tur, för jag var trött efter att ha varit uppe länge, och värmen har kommit så det gick bra att sitta ute.

På eftermiddagen tog jag och Fredrik bilen till några kompisar som bygger stuga. Fick kaffe och kaka och jag fick surra ikapp lite. Sen skjutsade jag F till Tärnaby. Han tog bussen hem därifrån, han ska på andra äventyr ett par dagar. Jag och B blir kvar här på lite obestämd tid.

Baloo badade lite under kvällsrundan. Frivilligt. Det trodde jag aldrig.

En reaktion på ”Sommardagboken 2019 (23)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.