Juli 2018

Tänkte att vi skulle se tillbaka på vad jag gjorde i juli förra året. Jag minns det som att jag mest bara var ledsen hela förra sommaren, men om jag tittar i bloggen ser jag ju också att det hände en del roliga saker. De allra största kommer få störst utrymme här.

Fotbolls-VM

Förra sommaren spelade herrarna fotbolls-VM och jag följde stora delar av detta. Så pass att jag skäms över att jag såg 1,5 match under damernas VM i år. Herrarna var i kvartsfinal för första gången sedan 1994 förra året, så det var stort (Damerna tog brons i år, men det är knappt någon som höjer ögonbrynen väl?).

Bästa söndagen på länge
Kära sommardagbok (5)
Kära sommardagbok (11)

Stockholmsresa

Vi spenderade tre nätter i Stockholm. Köpte Stockholmspass och turistade järnet. SkyView, Gröna Lund, Skansen och en turistbuss var saker vi hann med. En dag på stan, en tur i Gamla Stan och så bad på Eriksdalsbadet var annat vi gjorde. Vi avslutade med några timmars promenad på Söder. Jag letade bra secondhandbutiker och kände mig lite besviken, men jag kanske bara hade otur.

Få ut mesta möjliga av Stockholmspasset
Torsdag och Fredag i Hufvudstaden
Så mycket god mat

Möhippa

En riktigt nära vän skulle gifta sig så i slutet på juli förra sommaren hade vi möhippa! Det var en riktigt mysig dag med en då nygravid brud. Tänk att hon nu alltså är både gift och mamma. Det var lite abstrakt den här tiden förra året.

Möhippa

Mat

Jag skrev några inlägg om mat också förra sommaren. Både om hur man kan tänka för att handla billigare, men ändå bra, mat men också om hur jag tänker när jag väljer mat i affären. Vill tänka, åtminstone. Rätt matiga inlägg om man är intresserad av detta.

Nio tips för en lägre matkostnad
Så väljer jag mat i butiken


Mer från 2018?

Januari 2018
Februari 2018
Mars 2018
Maj 2018
Juni 2018

3 reaktioner på ”Juli 2018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.