Sommardagboken 2019 (25)

Värmen är ändå ljuvlig. Jag kan kosta på mig att säga det idag då det är runt 25 grader istället för 34 (!) som vi hade igår. Jag kände blandade känslor i morse när det började blåsa in svalare vindar i sovrummet. Så skönt att kyla ner sovrummet men jag var lite rädd att det skulle bli för kallt. Det blev det inte, som tur är.

De här dagarna har mest gått åt till att överleva i värmen. Även om jag tycker om den kan man ju inte göra vad som helst. Jag har läst böcker, skrivit på min roman, målat målarbok, slösurfat och lyssnat på poddar. Carina Bergfeldts sommarprat måste alla lyssna på. Jag grät. Alla som har tipsat om det i sociala medier grät. Så väl uppbyggt.

Jag har badat också! Igår packade jag strandväskan och hade med mig. Tog ett snabbt dopp där jag hade bundit Baloo vid ett träd (alltså på riktigt bara i och upp igen) och sen spenderade vi någon timme i skuggan. Hade med hundgodis till B, vatten och vindruvor till mig själv samt en bok att läsa.

Det blev allt jag kom att tänka på i den ordning jag kom på det. Har du det bra i värmen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.