Sommardagboken 2019 (26)

Det här blev en bra dag. Det har varit kyligare än tidigare men vi kunde ändå äta frukost ute. Mysigt! Jag körde min morgonyoga och ett styrketräningspass. Direkt efter det åkte vi och badade. Det var bara jag, Fredrik och Baloo som var på badplatsen. Haha, men det var lite skönt.

Sen åt vi lunch ute på altanen. Badet gjorde mig rätt nerkyld så resten av eftermiddagen spenderade jag i köket. Har bakat bröd, sockerkaka och lagat middag. Nu vilar jag i soffan, men sen ska jag paketera bröd och skriva lite.

Hoppas att din dag har varit fin!

En reaktion på ”Sommardagboken 2019 (26)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.