Sommardagboken 2019 (28)

Idag blev en ganska händelserik dag. Först och främst kunde jag inte somna igår på grund av förmiddagens mastodontsovning. Så vaknade med fyra-fem timmars sömn i kroppen och bestämde mig för att kliva upp så jag kan somna ikväll.

Ja. I alla fall. Efter det ointressanta blev det frukost i soffan. Gick ut och började rensa ogräs runt mina jordgubbar. Gick in igen och körde yoga samt lite styrketräning.

Efter lunch åkte vi på möbelaffären. När vi kom ut därifrån hade vi beställt en säng! Vår nuvarande är en billig säng från Jysk som ger mig ryggproblem. Därför har jag bestämt att vi ska investera i en riktig säng. Sagt och gjort. Den kommer väl om en dryg månad. (Senast igår utbrast jag förresten att jag äcklas av all konsumtion vi håller på med. Men det här är inget som jag vill köpa begagnat med tanke på vägglöss och så, så det får bli så. Har dock börjat fundera på hur vi skulle kunna renovera med mindre konsumtion. Overshoot day var ju i måndags).

Sen blev det en tur till kyrkogården. Besökte bland annat morfars grav. Handlade mat, fikade och sen fortsatte jag med pallkragarna. Nu har jag satt nät över jordgubbarna så inte fåglarna ska äta upp dem när de mognar. Har också skördat mangold i massor.

Ikväll tog vi ett kvällsdopp. Lite kallt men ändå härligt. Det gäller att passa på medan det går.

Avslutar med en bild på mina favoriter 💚

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.