Sommardagboken 2019 (31)

Hej från en trött person!

Idag lyckades jag somna om efter frukost igen. Kommer mest troligt att ångra det i natt. Men det får jag ta då. Idag är en sådan dag då jag har gjort ingenting. Jo, jag har tränat. Först ett corepass från Youtube som jag fuskade mig igenom och sen ett löppass som jag gjorde i sin helhet med stor plåga. Peppade mig med att det är när det är jobbigt som man bygger kondition. Hoppas att det stämmer.

I övrigt: inget speciellt. Mamma och pappa var förbi på kaffe. Mamma hjälpte mig kolla igenom komposten. Har lite svårt att få den att funka som den ska, tyvärr. Nu testar vi vidare. Snart så.

Just nu sitter jag och kollar badrumsinredning. Vi har nog bestämt oss för kommoder, tvättställ och bänkskiva. Jag grubblar på speglar. Rent estetiskt vill jag nog helst bara ha spegel, men det skulle vara praktiskt med ett skåp bakom spegeln. Tur att det är en stund kvar tills februari, då vi tror att vi kommer göra badrummet.

Imorgon börjar Fredrik jobba igen. Jag börjar känna mig väldigt utvilad, så det känns okej. Hur har din dag varit?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.