Sommardagboken 2019 (33)

Idag. Har Baloo det jobbigt. Grannflickorna är i löpen. Kom på honom med att yla lite tyst och fint för sig själv. Inte bra. Han är för gammal för att kastreras annars hade det nog varit ett alternativ. I sina yngre dagar reagerade han aldrig så här, därför är han inte kastrerad, men så bodde vi inte nära löptikarna då. Tre grannar runt oss har tikar här, haha.

Jag har pluggat vidare idag. Skulle säga att jag ligger bra till. Hade varit så skönt att kunna göra klart 90% den här veckan. Vi får se. Har även haft kontakt med min nya chef idag. Känns bra. Visst har jag sagt att jag börjar på en annan skola nästa vecka? Jag tror det. Har fått ett vikariat över nästa läsår.

Ikväll har jag tvättat en matta och plockat in årets första jordgubbar! Tre stycken. De blir bra kvällsfika. Nu ska jag nog ta min mobiltid så att jag kan lägga bort mobilen efter klockan åtta. Tror att det är bra för sömnen.

Ha en fin kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.