Sommardagboken 2019 (34)

Hej hej! Är allt bra med dig? Här är allt bra men jag har varit så trött idag! Tog väldigt lång tid att komma igång med plugget idag. Har läst fler sjukt tråkiga artiklar och försökt skriva ihop en text om det. Så tråkigt. Hoppas att du har haft roligare!

Imorgon är det dags för seminarium. Känns nervöst. Jag är alltid nervös innan. Men det brukar ju bli bra. Jag är bara så glad att jag får prata på svenska, haha. Då går det att improvisera.

Nu är det snart dags att lägga bort mobilen för kvällen. Jag tror faktiskt att det hjälper sömnen lite. Både att lägga bort mobilen och det faktum att det blir mörkare på kvällen och natten tror jag spelar in.

Sjukt intressant, va? Idag om en vecka har jag jobbat min första dag. Sju dagars ledigt kvar alltså! Det känns skönt 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.