En månad sedan semestern

Idag är det exakt en månad sedan Fredrik hade sin första riktiga semesterdag. Det känns som en evighet sedan. Det är ju bra! Man ska känna sig utvilad efter ledighet. Jag minns att jag förra sommaren inte riktigt kände mig redo att börja jobba efter ledigheten. Det gör jag faktiskt i år.

Jag gillar känslan jag hade för en månad sedan, när alla semesterplaner låg framför en. Jag gillar också känslan jag har idag. Känslan av att ha gjort saker och att ha hunnit med det man vill hinna med. På en knapp månad har vi hunnit med några svängar runt Västerbotten, till Finland och till Stockholm. Med några dagars vila där emellan.

Att inte ha så stora husprojekt i sommar var verkligen ett smart drag. Förra sommaren bara försvann i altanbygge och allt kringarbete som behövdes där. I år har vi egentligen bara haft ett ”måste” och det var att byta badrumsfönstret. Så skönt!

Hur känner du kring årets semester?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.