Sommardagboken 2019 (35)

Hej hej! Idag är det fredag och den där fredagskänslan infinner sig trots att jag är ledig. Jag tror att det delvis beror på att Fredrik har börjat jobba och att vi igår genomförde traditionsenlig torsdagsstäd. Ja, jag gjorde minsta möjliga på grund av mensvärk från helvetet (trodde att jag hade blivit fri den men icke) men det blev städat och trevligt för helgen ändå. Så mysigt!

Gårdagen försvann dock i ett värkande töcken då. Jag gjorde färdigt en uppgift på förmiddagen, la mig sedan gråtandes i soffan under eftermiddagen, och lyckades få skiten att släppa lite lagom till det där seminariet vi skulle ha. Där jag var sjukt okoncentrerad. Men överlevde. Sen tog skiten om igår kväll också, så det var ingen rolig dag. Men idag är det bättre! Och fredag!

Något annat som är bra är Fredriks nya jobb. Jag har inte vågat skriva om det här på bloggen för att jag har varit rädd att jinxa det, eller något. Nu har han jobbat där en vecka så nu känns det ju som om han har fått jobbet, haha. Han har alltså fått jobb på hemmaplan! Det betyder att varje dag den här veckan har han kommit hem från jobbet vid middagstid. Vi har ätit middag ihop, hjälpts åt att städa bort och så har jag haft hela kvällen kvar till annat sen? Plus att vi faktiskt får träffas och prata om vardagen. Jag har saknat det så oändligt mycket! Vi är inställda på att han kommer få jobba borta i perioder, men det kommer nog ändå bli på ett annat vis än vad det har varit.

Summa summarum är allt bra just nu, typ. Jag har ägnat förmiddagen åt lite skolarbete till en av mina kurser, men nu tänker jag faktiskt ta helg lagom till lunch. Om allt går som jag har tänkt blir jag klar under nästa vecka med båda kurserna. Det skulle vara så skönt!

Trevlig helg!

En reaktion på ”Sommardagboken 2019 (35)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.