Sommardagboken 2019 (36)

Då är det söndag och vi reflekterar över hur skönt det är att Fredrik inte ska åka iväg någonstans. Det är riktigt skönt. Jag kan vänja mig vid det här. Den här helgen har varit skön och lugn. Igår följde jag med syrran ut på byn en sväng. Slutade med att jag bara handlade mat, som vanligt, haha. Försöker ju undvika impulsköp och så. Men det var ju trevligt ändå.

Sen bakade jag bröd och subwaykakor. De sistnämnda blev väldigt goda men väldigt söta. Blev lite chockad. Kanske har jag ändå vant mig av med supersöta godsaker ändå? Det vore ju inte dumt. Men det var inte så sött att det inte gick att äta, haha. Hann med ett yogapass också innan det blev middag.

Idag har vi haft en lugn mysdag. Det har ju regnat till och från så det passade bra. Efter lång frukost i soffan, framför Vänner (hade paus ett tag och ser nu om igen och skrattar hysteriskt åt vissa scener <3), gick vi upp på övervåningen där vi har vår gamla tv och ett Xbox. Jag låg på sängen och läste en bok, Fredrik spelade och Baloo låg på golvet och snarkade. Tillsammans men ändå var för sig på något vis.

Jag fick ett litet ryck så jag gick ner och rensade en sopsäck med textilier som stått i kontoret sen vi gjorde om garderoberna i sovrummet. Ett år snart alltså. Sorterade sånt som skulle återvinnas i en säck, sådant som jag kan använda och göra något nytt av och lade undan samt sådant som var så pass fint att det skulle kunna säljas. Beställde påsar från Sellpy också på en gång, så de ska få försöka sälja det åt mig sedan tänkte jag. Tog väl kanske en kvart? I ett år snart har jag alltså haft dåligt samvete över något som lätt fixas på en kvart? Av det lär jag mig att tag i saker hoppas jag.

Har genomfört ett joggingpass också. Gick bättre än sist. Så häftigt ändå att man bygger kondition så ”snabbt” som det ändå blir. Har fortfarande asdålig kondition men det kommer väl ändras så småningom. Ja, sen blev det fika i soffan igen och så en snabb veckohandling innan vi fick middag hos mamma och pappa. Så trevligt!

Nu är vi hemma igen. Jag ska skriva lite blogginlägg för framtiden innan vi avslutar kvällen i soffan. Ikväll ska vi försöka hitta en annan serie att titta på tillsammans. Har testat True Blood i veckan men den är inte så bra alltså..

Har du haft en fin helg?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.