Fem inlägg från juni månad

Hej torsdag! Idag hade jag tänkt sammanställa vilka inlägg som blev mest lästa i juni. Har fuskat lite och hoppar några inlägg som alltid hamnar överst i mina sammanställningar. Här är fem andra inlägg som lästes många gånger i juni!

Vaniljhjärtan i långpanna

Ett av mina favoritrecept eftersom det går så himla enkelt. Om man har en matberedare då. Gott blir det också, och så är kakan lite ovanlig att bjuda på.

En dag vid Mårdseleforsen

I juni var vi och åt lunch på restaurangen Wild River, som ligger vid Mårdseleforsen, som i sin tur är ett naturreservat i Vindelälven. Maten på restaurangen var helt otrolig och naturreservatet är också en upplevelse.

Blommor i min trädgård

Tänker att rubriken säger sig själv här? Hur sommarblommorna såg ut när jag hade planterat dem.

Game of Thrones – säsong 1

I juni började vi titta på Game of Thrones och jag skrev ner mina tankar efter att ha sett första säsongen. Vidhåller att den var jättedålig haha. Nu finns det inlägg om alla säsonger, utom den sista som kanske kommer nästa vecka? 🙂

En sårig tass

Baloo råkade ju ut för en varböld på sina ena baktass i början av juni. Jag var oproportionerligt orolig, men allt gick ju bra, så det är skönt. Då var vi inne i en sjukdomsperiod på honom där det ena avlöste det andra, men just nu är han piggare än någonsin, så det är skönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.