Veckans matsedel v. 34/2019

Idag börja min första fulla arbetsvecka efter semestern. Jag börjar veckan med en natt på annan ort tillsammans med jobbet. När jag har kommit hem ska nog F jobba borta några dagar också. Så det här med mat i veckan blir lite speciellt, men jag tänker att jag skriver ner några maträtter som jag tänker laga.

Kikärtscurry
Med vardagen kommer den här veganska favoriten igen. Allt som går snabbt, är gott och billigt kvalificerar in sig på mina matsedlar, hehe. Lagar på tisdag efter jobbet och äter eventuellt till middag på onsdag också.

Tomatsoppa
Förra veckan blev det ingen soppa då det fanns rester. Då lagar vi den soppan den här veckan istället. HAr köpt frysta vitlöksbaguetter att ha till.

Burgare på svarta bönor
Jag tänkte att fredagsmiddagen skulle bli hamburgare gjorda på bönor. Älskar det receptet. Gör en otrolig avokadodressing till som egentligen är hela rätten.

Kycklingfiléer med grönsaker och rotfrukter i ugnen
Jag tror att de blir baconinlindade och så blandade stekta grönsaker till. Det är väldigt gott med stekt kål till kycklingfilé tycker jag. Gör nog någon form av majonnäs eller fuskbearnaise till. Det här är då lördagsmiddagen.

Fish tacos
Av någon anledning låter det här godare på engelska? Tänker i alla fall steka vit fisk, antagligen torsk, med tacokrydda och servera med diverse grönsaker och någon form av salsa i tortillabröd. Tror (och hoppas) att det blir gott.

Vad äter du i veckan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.