En lördag i Åre – ett foto i timmen

När vi var på bröllop var inte vigseln förrän klockan fyra på eftermiddagen så vi behövde roa oss lite under dagen. F cyklade Downhill. Jag roade mig med att ta ett foto i timmen och dokumentera dagen så. Här kommer bilderna

9:15. Vi hade ätit frukost och Fredrik hade gett sig av. Jag bestämde mig för att promenera ner till byn. Fotade uppför gatan utanför hotellentrén för att illustrera hur brant det var men det ser ju knappt ut att luta på bilden.

10:15. En timme senare hade jag varit på ICA där jag köpte en present till hundvakterna samt en tandborste till mig själv. Glömmer att ta med 9 gånger av 10. Den här ska få ligga i necessären nu. I alla fall. Bilden föreställer Åre torg som jag tog när jag var på väg tillbaka till hotellet.

11:15. Mitt i yogapass nummer två som jag gjorde här i hallen. Det funkade.

12:15 mötte jag upp Fredrik för en lunch på Max. Blev en sallad med krispig kyckling.

13:15 Tog en dusch här. Två svettiga promenader upp till hotellet behövde tvättas bort.

14:15. Mitt i sminkningen. Det blev jävligt snyggt, men kameran lyckades inte fånga nyansskillnaderna

15:15 Var jag påklädd och klar för bröllop klockan 16. Vi fick köra runt lite med bilen så vi inte skulle bli så tidiga haha. Sen var det dags för bröllop!

En reaktion på ”En lördag i Åre – ett foto i timmen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.