Det jag drömde om förut

Alltså idag upplevde jag delar av det liv jag drömde om för några år sedan. Samtidigt som jag gick från jobbet gick min syster från sitt jobb så vi kunde följas hem. Trevligt med sällskap på vägen hem. Sen kom jag hem och både Fredrik och Baloo var hemma. Vi kunde hjälpas åt med middag och hundpromenad och äta under småprat. Det är ändå så skönt att få göra så. Och sen när middagen var bortstädad var klockan änåd bara halv sex och jag har kvällen kvar till en massa annat? Så här föreställde jag mig livet någon gång förut. Nu är det så. Jag försöker njuta av det.

För några månader sedan, men jag har samma tunika idag.

Veckan började ju på bortaplan med jobbet. Det var jätteroligt men det var också jätteskönt att komma hem igår kväll. Jag tror kanske att det hänger ihop med att vi var borta under helgen också. Det blev lite för intensivt för mig, haha. Igår kväll var mamma och pappa här, och sen lämnade jag in de sista uppgifterna i mina sommarkurser. Så skönt! Nu är det bara att hoppas att allt blir godkänt.

Ikväll ska jag packa klart min Sellpypåse (ska sälja av lite kläder via dem) och så ska jag styrketräna lite. Sen är det två arbetsdagar kvar innan det blir helg. Tiden ändå. Går så fort och så långsamt och ibland känns allt som det hände nyss fast det var längesen och ibland som evigheter sen fast det var nyss.

En reaktion på ”Det jag drömde om förut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.